diumenge, 26 d’agost del 2007

Ziguinchor - Cap Skiring

Anam a berenar al mateix lloc on vam sopar la nit anterior, La Kasse (3.500 cfa). Hi ha els mateixos turistes que hi estaven sopant la nit abans, també nosaltres.

Agafam un set-place (3.800 cfa) per anar de Ziguinchor a Cap Skiring. Volíem dinar a l'hotel on estaríem, La Village des Pecheurs, però com que no ho havíem encomanat no en vam tenir. Vam encomanar el sopar, però.

Decidim anar al poble caminat per la platja. Crec que diguerem caminar dues hores sense parar abans d'arribar al port de pescadors des d'on prendrien un camí per anar cap al poble. Vam arribar al poble extasiats. Mentre anàvem vorera mar no notàvem la calor, però el darrer tros de camí va ser mortal. Vam trobar el restaurant Kasse Bambou on va ser arribar i clavar-nos dues cokes que ens van deixar sense alè. Per sort allà van tenir dinar (6.600 cfa).

Per tornar vam fer el mateix recorregut. A la platja on abans no hi havia gairebé ningú, l'horabaixa es va omplir de gent local, que aprofitàvem per refrescar-se i fer esport.

Estàvem a una de les millors platges del món en temporada baixa, on pràcticament no hi havia ningú de pell blanquinosa, excepte dues vaques.