diumenge, 19 d’agost del 2007

Sant Louis - Langue de Barberie

Anam d'excursió amb el guia Djiby a la Langue de Barberie acompanyats per una parella de francesos que han arribat de matinada. Anam amb tot terreny fins a un far i allà agafam una canoa que ens portarà al darrer tram de la llengua. Veim un esbarjol de pelicans, ocells de colors i peixos saltant pel riu.

Una extensió d'arena blanca entre la mar i l'acabament del riu gairebé infinita però amb horitzó limitat dóna pau i tranquil.litat. Es com si estàssim a un desert però envoltats d'aigua i acompanyat de crancs camuflats entre l'arena. Al fons pescadors entre les ones. Utilitzen les mateixes barques que els immingrants ilegals que intenten arribar a les costes espanyoles. Al llarg del viatge gent diferent ens contarà la seva pròpia aventura o dels seus amics i coneguts.


Dinam al Campament Oceane et Savane. Hi ha més gent. Un grup de nins i nines de residents francesos i alguns turistes. Menjam molt bé i feim una sesta abans de tornar cap a la ciutat.

L'excursió amb el dinar (42.400 cfa).

Sopam a la Fleuve Plus (3.750 cfa). Jo menj la meva primera i darrera truita del viatge. Ja tenia la panxa empatxada de tant peix i arròs.