dimarts, 21 d’agost del 2007

Sant Louis - Dakar

Ens vam plantejar quedar un dia més a Sant Louis per anar un dia al desert. Però amb la calor que feia, era car, i no hi havia més gent per partir, vam decidir no anar-hi. A Senegal el mes d'agost és temporada baixa, i pels llocs on vam anar es notava que hi havia pocs turistes.

Vam aconseguir matinar i arribar en taxi (1.000 cfa) a l'estació abans de les 8. Ens vam ficar dins un bus petit destí Dakar (5.500 cfa). Només vam tardar mitja horeta o menys en sortir. Aviat aprendríem que a Senegal un no sap ni a l'hora que sortirà ni a l'hora que arribarà.

També vam viure en la pròpia pell el primer "rebentón" de roda. Sort que els senegalesos són uns mecànics extraordinaris. A més tots els conductors són colegues i tothom es para per demanar si necessiten ajuda.

La intenció era arribar a Dakar abans de les 5 per agafar el ferry que duu fins a Ziguinchor. Vam aconseguir arribar però el ferry va estar espanyat. Els pocs plans de ruta que havíem fet es van desplomar en un instant.

Donat que havíem de quedar una tarda més a Dakar vam decidir mimar-nos. Dinar a l'imperial (10.000 cfa), buscar un hotel decent, Hotel Sant Luis Sun, i sopar a l'Institut Francès (16.500 cfa). El se'n demà no ens vam veure en cor d'arribar a Ziguinchor per carretera, així que vam canviar els plans.