dimarts, 28 d’agost del 2007

Elinkine - Karabane

Vam pagar la pensió completa del Campament Egueye i el transport amb piraigua fins a Elinkine (38.000 cfa) des d'on agafaríem una piraigua fins a Karabane (3.000 cfa). Vam esperar a que s'omplís la bus-piraigua al bar del poble bevent, com sempre cokes (1.500 cfa). (És alucinant com les cokes arriben als racons més recòndits del món).

Vam arribar a l'hotel Barracuda, vam deixar les coses i vam dinar. Sort que ho havíem encomanat quan havíem fet la reserva el mateix matí! Vam menjar capità, que havien pescat les persones que ens havíem trobat al restaurant de Ziguinchor.

Després vam anar a voltar pel poble de l'illa i per la platja del riu. Els arbres de l'illa eren impresionants, gegants. Una de les coses que més em va agradar va ser la baixada de la marea, en qüestió de minuts, i la posterior pujada, i la llum intensa espectacular de la posta de sol. Durant la passejada ens vam aturar a un bar i vam conèixer un argentí que es passava un any viatjant per Europa i Àfrica i un basc, que feia el seu primer viatge en solitari.

Vam tornar sopar de capità. Vam conèixer uns catalans, na Mar, en Jordi, en Josep i na Gemma, que ens van recomanar un hotel a N'Gor a Dakar, on ens tornaríem topar els darrers dies de viatge. Uns altres catalans que estaven amb ells ens van donar bones referències de Kafountine, on vam decidir anar.